header 1

Jochumhof
Maashoek 2-B
5935 BJ Steyl
T. 077 - 321 00 12
info@jochumhof.nl

Grandcafé & terrassen 

 

Een kruidenierswinkelinrichting uit 1880, stoeltjes uit een oude Limburgse kroeg, tafeltjes uit India, een Italiaanse espressomachine en de beste vlaaien uit de wijde omtrek. Dat is ons Grandcafé, gelegen aan de voet van de Maas.

Net als in onze tuin komen in de horeca het mooiste en het bijzonderste uit alle werelddelen bij elkaar. Drink een kopje koffie of thee binnen of op een van onze 3 terrassen in de tuin. Geniet van ons zonnige terras aan de voet van de Maas, onze vriendenterras of op het tuinterras met in het midden de welbefaamde Japanse Ginko.

Lunch 

Klik hier voor onze menukaart

 

Wij hebben voor gezelschappen een lunch suggestie. Zie hiervoor onze lunch suggesties voor gezelschappen

Diner 

Wij werken met een nieuw concept. Sharing diner, dit houdt in dat u diverse gerechten krijgt geserveerd in het midden van de tafel en dat u zo gezellig samen kunt eten en proeven. Uiteraard kunt u vooraf aangeven of u allergieen o.i.d. heeft. De kosten van dit menu bedragen € 34,50 p.p.

Indien u enkel bijvoorbeeld een hoofdgerecht wenst dan kan dit uiteraard ook.

Diner kaart a la carte

Gezelschappen 

Wanneer u met een gezelschap komt dan werken wij vaak met andere invulling dan dat u a la carte komt genieten. Om u een stuk opweg te helpen hebben wij diverse suggesties voor u uitgewerkt. Bij vragen neem gerust contact met ons op.

Klik hier voor onze lunch suggesties

Klik hier voor onze luxe hapjes

Agenda

24-12 | Kerst vakantie

Kerst vakantie 23 december t/m 5 januari

21-01 | Culinair preuve

Culinair preuve invulling hiervan volgt

25-02 | Carnavals vakantie

Carnavals vakantie 25 februari t/m 3 maart