header 1

Jochumhof
Maashoek 2-B
5935 BJ Steyl
T. 077 - 321 00 12
info@jochumhof.nl

Feesten en partijen 

 

Grandcafé

Het Grandcafé is te vinden in het hart van de Botanische tuin. Dit voormalige landhuis is omgetoverd tot een warm en gezellig horeca etablissement. De nostalgische inrichting zorgt voor een eigen identiteit en zal voor iedereen een huiselijk gevoel geven.

U kunt bij de Jochumhof genieten van een heerlijk kopje koffie met Limburgse vlaai of u laat zich verrassen door een heerlijke lunch van een van onze koks.

 

Buiten onze reguliere openingstijden zijn wij voor feesten en partijen ook 's avonds geopend. Het Grandcafé biedt ruimte voor 80 zitplaatsen. Andere indelingen bieden ruimte voor 100-125 personen.

 

Maaszaal

Onze bijzondere Maaszaal is een grote ruimte met een spectaculair uitzicht over de Maas, Baarlo, de stuw en het veer. De Maaszaal heeft een eigen karakter en is zeer geschikt voor familieaangelegenheden, brunches, reünies of personeelfeestjes. Met zitplaatsen is de Maaszaal geschikt tot 70 personen. Voor staande recepties kunnen hier 100 personen worden ontvangen.

 

Zie voor onze suggesties onderstaande mogelijkheden. Zijn er specifieke wensen, nemen wij die graag in alle rust met u door.

 

High tea

 

suggestie invulling partij

 

Suggesties lunch en brunch

 

Barbeque suggesties

 

Buffet suggesties

 

Luxe hapjes

Agenda

17-12 | Speelplaats Concertoverzicht 2017

Het muzikale seizoen 2017 voor u in 1 oogopslag.

14-05 | Moederdag brunch

Moederdag brunch

17-05 | Ladies in Steyl

17 mei de voorjaars editie van Ladies in Steyl. De 2de ladies night in Steyl. Na het succes van vorig jaar gaan we door. En deze keer gaan we voor nog meer gezelligheid. Komen jullie ook ? Verdere info volgt nog.